JOUW TOTAALPARTNER
IN SANITAIR & VERWARMING

Meer dan 25 jaar ervaring

Jouw specialist in HVAC

Al meer dan een kwarteeuw geleden, in 1998, begon Pierre Nassen zijn bedrijf in Riemst en vestigde al snel zijn reputatie als een gerespecteerde vakman in Riemst & omgeving. Met de overname door zijn zoon Glenn kreeg het bedrijf een nieuwe impuls, waarbij het streven naar kwaliteit en het gebruik van de nieuwste technologieën voor comfort nooit zijn focus verloor. Wat eens begon als een eenmanszaak gespecialiseerd in sanitaire installaties, is uitgegroeid tot een voorloper in geavanceerde verwarmingssystemen.

De geschiedenis van Nassen

Pierre, de oprichter en eerste generatie, begon als een eenmanszaak gespecialiseerd in badkamerrenovaties. Met zijn vakmanschap en toewijding wist hij snel een sterke reputatie op te bouwen in Riemst en de omliggende gebieden. Zijn werkzaamheden varieerden van het vervangen van tegels en sanitair tot het volledig herinrichten van badkamers.

In 2011 trad Glenn, de zoon van Pierre, toe tot de zaak, geïnspireerd door het vakmanschap van zijn vader. Hierdoor werd de eenmanszaak omgedoopt tot Pierre Nassen & Zn.

Met Glenn aan boord breidde het aanbod van het bedrijf in 2012 uit. Naast badkamerrenovaties begonnen ze ook verwarming, sanitair en ventilatie aan te bieden. Dit betekende ook de eerste uitbreiding van het personeelsbestand met de verwelkoming van hun eerste werknemer.

In 2016 groeide de firma Nassen uit tot specialisten in comfort door warmtepompen toe te voegen aan hun assortiment. In het hedendaagse klimaat is dit een onmisbare dienst geworden. 

Het jaar daarop, in 2021, verhuisde Nassen van hun vertrouwde locatie op de Klein-lafeltstraat naar een splinternieuw bedrijfspand op de Toekomststraat.

Nassen blijft zich tot op de dag van vandaag richten op lokale projecten, met een team van negen toegewijde medewerkers en een breed scala aan diensten. Hun toewijding aan hernieuwbare energie en innovatieve technieken blijft onverminderd. Bovendien versterken ze hun samenwerking met architecten en aannemers, wat bijdraagt aan het leveren van hoogwaardige oplossingen voor hun klanten.

Tweede generatie

Vakmanschap & innovatie

Tegenwoordig zet het bedrijf zijn traditie voort, maar met een sterk accent op innovatie. Vakmanschap blijft een kernwaarde, maar wordt nu gekoppeld aan de nieuwste ontwikkelingen. Nassen is niet alleen een symbool van ervaring, maar ook een toonbeeld van vooruitgang. Hun toewijding aan innovatie heeft hen geholpen om voortdurend te evolueren en aan de top te blijven van de steeds veranderende technologische landschap.

Allround

Steeds op maat

Intussen heeft Nassen een sterke reputatie opgebouwd als een betrouwbare partner in de bouwsector. De expertise en toewijding strekken zich uit tot verschillende klantengroepen, waaronder architecten, aannemers en particulieren. Door vakmanschap te combineren met innovatie, biedt Nassen op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de unieke behoeften van elke klant.

Als ervaren partner voor architecten biedt Nassen een breed scala aan diensten om architectonische visies tot leven te brengen. Van het vertalen van concepten naar concrete ontwerpen tot het implementeren van hoogwaardige technieken, Nassen staat bekend om zijn nauwgezette aandacht voor detail en streven naar perfectie.

Voor aannemers is Nassen een vertrouwde partner die hoogwaardige materialen en vakmanschap levert voor bouwprojecten van elke omvang. Met een focus op efficiëntie en kwaliteit biedt Nassen tijdige levering en professionele installatie van diverse projecten. Door nauw samen te werken met aannemers, streeft Nassen ernaar om projecten binnen budget en op schema af te ronden, terwijl de hoogste normen worden gehandhaafd.

Particuliere klanten vertrouwen op Nassen voor op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan hun individuele behoeften en voorkeuren. Van renovaties tot nieuwbouwprojecten biedt Nassen deskundig advies en uitvoering op elk niveau. Door te luisteren naar de wensen van de klant en creatieve oplossingen te bieden, creëert Nassen leefruimtes die zowel functioneel als inspirerend zijn. Met aandacht voor detail en een focus op klanttevredenheid, blijft Nassen een favoriete keuze voor particulieren die streven naar hoogwaardige bouw- en renovatiewerkzaamheden.

Steeds vrijblijvend

Vraag meer info

We helpen je graag verder

Contactformulier