JOUW PARTNER
IN SANITAIR

Van installatie tot depannage

Functioneel & esthetisch

Ontdek de diverse sanitaire oplossingen, van het naadloos integreren van klein tot groot sanitair. Denk aan lavabo’s, ligbaden, douchecabines tot het vakkundig installeren van alle soorten WC’s. Klassieke staande toiletten, hangende WC’s, toiletten met ingebouwde waterreservoirs, bidets en urinoirs. Wij combineren expertise met precisie om jouw sanitairinstallaties tot in de puntjes te verzorgen. Ontdek een nieuwe standaard van vakmanschap en betrouwbaarheid. 

Oplossing op maat

Ontdek de verschillende types

Elk project is uniek en daarom doen we vooraf een grondige analyse. Op die manier zorgen we voor bespreken we oplossing afgestemd op jouw noden.

Bij het bouwen van een nieuw huis is het sanitair een cruciaal aspect dat zorgvuldige planning en expertise vereist. Onze service voor sanitair in nieuwbouwprojecten biedt een complete oplossing, van ontwerp tot installatie. We werken nauw samen met bouwers en architecten om sanitairsystemen te creëren die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit, efficiëntie en esthetiek, waardoor je nieuwe huis voorzien wordt van een perfect functionerend en stijlvol sanitair systeem.

Tijd voor een nieuwe look in je badkamer? Onze renovatiediensten voor sanitair zijn ontworpen om je te helpen bij het transformeren van je oude, verouderde badkamer tot een moderne, functionele ruimte die past bij jouw stijl en behoeften. Van het vervangen van sanitair tot het herconfigureren van de lay-out, we staan klaar om je te begeleiden bij elke stap van het renovatieproces.

Voor mensen die op zoek zijn naar meer comfort en gebruiksgemak in hun badkamer, bieden wij op maat gemaakte ergonomische aanpassingen. Het installeren van handgrepen, het verlagen van wastafels of het creëren van toegankelijke doucheruimtes, onze experts zorgen ervoor dat je badkamer een veilige en comfortabele ruimte wordt die aan al jouw behoeften voldoet.

Waterontkalkers beschermen leidingen en apparaten tegen kalkaanslag, waardoor hun levensduur wordt verlengd en onderhoudskosten worden verminderd. Ze verbeteren de efficiëntie van verwarmingssystemen, wat kan leiden tot lagere energiekosten. Zacht water voelt aangenamer aan voor de huid en maakt schoonmaken eenvoudiger, omdat er minder zeep en schoonmaakmiddelen nodig zijn. Daarnaast dragen waterontkalkers bij aan een betere smaak en geur van het drinkwater.

Steeds vrijblijvend

Vraag meer info