JOUW PARTNER
IN WARMTEPOMPEN

Voluit genieten

Milieuvriendelijk koelen én verwarmen

Wil je jouw huis verwarmen én koelen op een milieuvriendelijke en energiezuinige manier? Ontdek dan de kracht van diverse warmtepompen. Zowel bij nieuwbouwwoningen als bij renovatieprojecten wordt de warmtepomp gezien als een essentieel element door het duurzaam karakter. Nassen is de expert op het gebied van duurzame verwarming en koeling. We helpen je graag om jouw huis of bedrijfspand comfortabel en energiezuinig
te maken.

Oplossing op maat

Ontdek de verschillende types

Elk project is uniek en daarom doen we vooraf een grondige analyse. Op die manier zorgen we voor bespreken we oplossing afgestemd op jouw noden.

Een systeem dat warmte uit de buitenlucht haalt en deze gebruikt om water te verwarmen voor verwarming en warm water in huis. Het gebruikt een compressor en een koelmiddel om warmte uit de lucht te absorberen, zelfs bij koud weer, en deze warmte over te brengen naar een watercircuit. Ook is het mogelijk om te koelen met dit type warmtepomp.

Een warmtepompsysteem dat warmte uit de grond haalt via een grondcollector of een verticale boorput. Deze warmte wordt vervolgens gebruikt om water te verwarmen voor verwarming en warm water in huis. Het is efficiënter dan lucht/water-warmtepompen omdat de temperatuur van de grond stabiel is gedurende het hele jaar. Ook is het mogelijk om te koelen met dit type warmtepomp.

Een systeem dat zowel een warmtepomp als een conventionele verwarmingsketel combineert. Het kan bijvoorbeeld een lucht/water-warmtepomp zijn die samenwerkt met een gas- of oliegestookte ketel. Het systeem schakelt automatisch tussen de warmtepomp en de ketel, afhankelijk van factoren zoals de buitentemperatuur en de energieprijzen, om de meest efficiënte en kosteneffectieve verwarmingsoplossing te bieden.

Een warmtepompboiler is een energiezuinig systeem dat warmte uit de omgevingslucht gebruikt om water te verwarmen. Het werkt door middel van een warmtepomp die de warmte uit de lucht onttrekt en deze naar het water in de boiler overbrengt. Dit resulteert in een aanzienlijke besparing op energiekosten en een lagere ecologische voetafdruk. Warmtepompboilers zijn ideaal voor huishoudens die een duurzame oplossing zoeken voor hun warmwaterbehoefte.

 

 

 

Dienst na verkoop

PLANNING

Ook na de plaatsing van jouw sanitair kun je op ons rekenen. Heb je een defect of wil je een onderhoud inplannen? Dan komen we snel ter plaatse. Shani zorgt alvast voor de planning.

Steeds vrijblijvend

Vraag meer info