JOUW PARTNER
IN VERWARMING

Een ervaren team

Jouw verwarmingsspecialist

Op zoek naar een ervaren verwarmingsspecialist? Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij bieden een totaalservice die perfect aansluit bij jouw EPB-verslag. Van installatie tot onderhoud en herstellingen, wij staan voor je klaar. Bij ons kun je rekenen op expertise in centrale verwarming en een passende oplossing die past bij jouw behoeften.

Allround verwarming

Steeds op maat

Nassen zorgt voor op maat gemaakte verwarmingsoplossingen voor elk type ruimte. Van een nieuwe installatie hebt tot de optimalisatie van een bestaand systeem, wij zorgen voor een oplossing afgestemd op jouw specifieke wensen en behoeften. Onze ervaren professionals staan klaar om je te helpen met advies en een persoonlijke aanpak, zodat je altijd kunt genieten van een aangenaam binnenklimaat.

Een systeem voor verwarming waarbij warmwaterleidingen onder de vloer worden geïnstalleerd. Het warme water circuleert door deze leidingen, waardoor de vloer gelijkmatig wordt verwarmd en warmte wordt afgegeven aan de ruimte erboven.

Een vloerverwarmingssysteem kan niet alleen voor verwarming worden gebruikt, maar ook voor koeling wanneer het wordt gecombineerd met een warmtepomp. In de zomermaanden kan de warmtepomp koud water door de leidingen onder de vloer laten circuleren. Dit zorgt ervoor dat de vloer aangenaam koel aanvoelt en de temperatuur in de ruimte wordt verlaagd, wat een comfortabele en efficiënte manier is om uw woning te koelen.

Radiatoren zijn een populaire keuze voor het verwarmen van ruimtes. Ze werken door warm water door een netwerk van leidingen te laten circuleren, waardoor warmte wordt uitgestraald naar de omgeving. Standaard radiatoren zijn ontworpen om te werken met hoge watertemperaturen, meestal tussen 70°C en 90°C, en zijn effectief in het snel opwarmen van een ruimte.

Lage temperatuur radiatoren (LTR’s) daarentegen zijn ontworpen om efficiënter te werken bij lagere watertemperaturen, meestal tussen 35°C en 55°C. Ze zijn speciaal ontwikkeld om samen te werken met moderne, duurzame verwarmingssystemen zoals warmtepompen en condensatieketels, die met lagere temperaturen werken om energie te besparen en de ecologische voetafdruk te verkleinen.

Een fossiele brandstof die wordt gebruikt voor verwarming, koken, en gashaarden. Het is een van de meest gebruikte energiebronnen wereldwijd vanwege zijn efficiëntie en relatieve schone verbranding in vergelijking met andere fossiele brandstoffen.

Een brandstof die wordt gebruikt voor verwarming en in sommige gevallen voor diverse processen. Deze brandstof wordt opgeslagen in tanks en vervolgens naar verwarmingsinstallaties gepompt, waar het wordt verbrand om warmte te genereren. Dit systeem is vooral nuttig bij renovaties, waarbij geen aansluiting op het aardgasnetwerk beschikbaar is.

Dienst na verkoop

PLANNING

Ook na de plaatsing van jouw sanitair kun je op ons rekenen. Heb je een defect of wil je een onderhoud inplannen? Dan komen we snel ter plaatse. Shani zorgt alvast voor de planning.

Steeds vrijblijvend

Vraag meer info